Συσκευές & Αξεσουάρ
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)500 g
-
Thai green curry paste gluten free (see Tips)40 g
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
makrut lime leaf stalk removed1
-
fresh coriander roots and stems only60 g
-
fish sauce gluten free17 g
-
maple syrup15 g
-
fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve2
-
water1000 g
-
green beans trimmed200 g
-
vermicelli bean thread noodles125 g
-
green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne2
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
fresh Thai basil leaves only6 sprigs
-
unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
787.5 mg
Πρωτεΐνη
32.8 g
Θερμίδες
1597.5 kJ /
382.5 kcal
Λιπαρά
5.8 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 Std. 20 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Chicken korma with cashews
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Achari paneer murgh
1 Std. 5 Min
Not quite nasi goreng
45 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min