Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)

Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)

4.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 pezzi

Υλικά

Pre-impasto
  • di latte intero
    80 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di zucchero
    5 g
  • di farina manitoba
    130 g
Impasto
  • di zucchero
    120 g
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    6 - 8 pezzi
  • di scorza di arancia (senza la parte bianca)
    8 - 10 pezzi
  • di latte intero
    60 g
  • di burro a temperatura ambiente, a pezzi
    70 g
  • uova
    2
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
  • di acqua di fiori d'arancio
    30 g
  • di farina manitoba + q.b.
    450 g
  • di sale
    1 pizzico
  • uovo sbattuto
    1
  • frutta candita mista a pezzetti (per decorare)
  • mandorle a lamelle (per decorare)
  • granella di zucchero (per decorare)

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 294.9 kcal / 1233.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 8.1 g
Υδατάνθρακες 50.9 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 90.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων