Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto

Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto

4.7 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a listarelle
    35 g
  • di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
    350 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    320 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di dado per brodo vegetale
    ½ cucchiaino
  • pangrattato q.b.
  • di burro + q.b.
    10 g
  • di scamorza a cubetti
    200 g
  • prosciutto cotto a pezzetti
    200 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 453.5 kcal / 1897.7 kJ
Πρωτεΐνη 22.1 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 45.6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Νάτριο 812.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων