
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅椒燉雞肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
特級初榨橄欖油40 克
-
蒜頭3 粒
-
洋蔥 切半150 克
-
紅甜椒 切小塊300 克
-
白酒50 克
-
雞肉 (雞腿、雞翅、雞胸肉)1000 克
-
水50 克
-
蕃茄醬 (西班牙) (見要訣)200 克
-
雞高湯塊 或1茶匙自製雞高湯1 塊
-
鹽1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮洋菇 切片250 克
-
豆蔻粉 調味用3 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
591 kcal /
2470 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

歡樂派對
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν