
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Sous vide steaks
-
beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)4
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)30 g
Chimichurri sauce
-
fresh parsley leaves only20 g
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
red wine vinegar15 g
-
water20 g
-
Dijon mustard10 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
Bean puree
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
lemon juice20 g
-
water100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to fry1 tbsp
To Serve
-
fresh baby spinach and rocket mix150 g
-
red onion thinly sliced50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
387.5 kcal /
1620 kJ
Πρωτεΐνη
31.8 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Νάτριο
155.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Hoisin pork bowl
45 min
Irish stew
1 godz. 30 min