Cuori di speck e noci al forno

Cuori di speck e noci al forno

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta fresca rossa
  • di rape rosse cotte, a pezzi
    190 g
  • di semola rimacinata di grano duro + q.b.
    300 g
  • di sale
    10 g
Besciamella agli spinaci
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci in foglia surgelati
    200 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di farina tipo 00
    60 g
  • di latte intero
    600 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero in polvere
    1 pizzico
  • di noce moscata
    1 pizzico
Ripieno allo speck
  • di gherigli di noci
    30 g
  • di pecorino stagionato a pezzi
    140 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    40 g
  • di speck a cubetti
    120 g
  • di ricotta scolata dal siero
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di acqua
    500 g
  • burro q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 1068.8 kcal / 4471.5 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 62.8 g
Υδατάνθρακες 86.4 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 29.2 g
Νάτριο 3981.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων