
Συσκευές & Αξεσουάρ
漁夫海鮮湯
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
西洋芹 取莖,切小段(約1公分)15 克
-
紅蘿蔔 切小丁(約1公分)30 克
-
蕃茄 去皮、去籽,切丁100 克
-
魚高湯500 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
白蝦仁 切小塊5 隻
-
扇貝 去砂腺,切小塊2 塊
-
紅鯛魚片 冷凍,切塊100 克
-
新鮮九層塔 (προαιρετικό πεδίο) 只取葉子,裝飾用1 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
134 kcal /
560 kJ
Πρωτεΐνη
6.9 g
Λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
12.4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν