
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹿兒島海鮮濃湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蝦仁 (約200克),切塊12 - 15 隻
-
花枝 (約450克),切片2 隻
-
紅鯛魚片 切大塊200 克
-
水1000 克
-
鹽2 茶匙
-
紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
馬鈴薯150 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
273 kcal /
1143 kJ
Πρωτεΐνη
17.3 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν