
Συσκευές & Αξεσουάρ
石頭火鍋湯底
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
調味汁
-
昆布柴魚高湯200 克
-
昆布 ,約3公分1 小塊
-
醬油1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
米醋1 茶匙
炒料
-
蒜頭10 克
-
純芝麻油25 克
-
乾魷魚 ,用剪刀剪成條狀,約0.5公分寬15 克
-
洋蔥 ,切絲,約半顆60 克
-
蒜苗 (προαιρετικό πεδίο) ,只取蒜白,切斜片1 支
-
梅花火鍋肉片250 克
-
高湯 ,任一口味1600 - 1800 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
202.4 kcal /
846.7 kJ
Πρωτεΐνη
14.1 g
Λιπαρά
14.5 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Νάτριο
885.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν