
Συσκευές & Αξεσουάρ
番茄火鍋湯底
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
番茄 ,去蒂,切塊600 克
-
洋蔥 ,約半顆,切塊90 克
-
薑 ,切片5 克
-
油20 克
-
番茄汁 ,低鈉340 克
-
高湯 ,任一口味340 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
95.3 kcal /
398.6 kJ
Πρωτεΐνη
2.4 g
Λιπαρά
5.6 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
321.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν