Risotto ai frutti di mare

Risotto ai frutti di mare

4.5 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di foglie di prezzemolo fresco (tenere da parte i gambi)
    10 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acqua + q.b.
    500 g
  • di vongole fresche, pulite
    350 g
  • di cozze fresche pulite
    350 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di seppie pulite e a listarelle
    200 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • di concentrato di pomodoro
    5 g
  • di sale
    4 g
  • di code di gambero sgusciate e pulite
    200 g
  • di pomodori ciliegino o datterini, tagliati a metà
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 548.8 kcal / 2296 kJ
Πρωτεΐνη 38.8 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 72.4 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 730.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων