Risotto ai frutti di mare

Risotto ai frutti di mare

4.6 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco (tenere da parte i gambi)
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 350 g di vongole fresche, pulite
  • 350 g di cozze fresche pulite
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di seppie pulite e a listarelle
  • 80 g di vino bianco secco
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 4 g di sale
  • 200 g di code di gambero sgusciate e pulite
  • 100 g di pomodori ciliegino o datterini, tagliati a metà

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 548.8 kcal / 2296 kJ
Πρωτεΐνη 38.8 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 72.4 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 730.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων