Cannelloni alla zucca e provola

Cannelloni alla zucca e provola

3.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di farina tipo 0 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
Ripieno
  • di provola piccante (vedere consigli), a pezzi
    350 g
  • di amaretti secchi
    70 g
  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca pelata e a pezzi (2-3 cm)
    700 g
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di noce moscata in polvere
    1 - 2 pizzichi
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pangrattato (προαιρετικό πεδίο) + q.b. (vedere consigli)
    1 cucchiaio
Terminare la preparazione
  • burro q.b.
  • di latte
    500 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    1 - 2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 496.8 kcal / 2079 kJ
Πρωτεΐνη 26.7 g
Λιπαρά 19.4 g
Υδατάνθρακες 57.6 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.9 g
Νάτριο 810.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων