Tagliatelle al ragù di coniglio

Tagliatelle al ragù di coniglio

3.4 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di gambo di sedano a pezzi
  • 80 g di carota pelata e a pezzi
  • 600 g di carne trita di coniglio
  • 2 foglie di alloro fresco lavate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco secco
  • 300 g di brodo di carne
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 300 g di pasta fresca tipo tagliatelle
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 602.8 kcal / 2522.3 kJ
Πρωτεΐνη 42.7 g
Λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 256.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων