
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
506.7 mg
Πρωτεΐνη
15.9 g
Θερμίδες
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Λιπαρά
31.7 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDukkah
25 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Versatile smooth soup
45 Min
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Grain free wraps
15 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min