Terrine de pintade aux pistaches

Terrine de pintade aux pistaches

5.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
12 portions

Υλικά

  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'échalotes
  • ½ c. à café de thym frais
    ½ c. à café feuille de thym frais
  • 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 300 g de gorge de porc coupée en morceaux (2 cm env.)
  • 400 g de filets de pintade
    400 g de pintade, désossée, sans la peau
  • 2 c. à soupe d'armagnac
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 crépine de porc

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 223 kcal / 928 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων