Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.8 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a listarelle
    35 g
  • di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
    350 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    320 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • di acqua
    720 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di burro
    20 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 417.2 kcal / 1745.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 66.8 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 1174.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων