Risotto alla zucca

Risotto alla zucca

2.9 111 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • di scalogno a metà
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
    480 g
  • di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
    350 g
  • di acqua
    850 - 900 g
  • di dado per brodo vegetale
    12 g
  • di burro a pezzi
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 451.5 kcal / 1888.7 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 115.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων