Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porzioni

Υλικά

  • pomodori ciliegino a metà
    6
  • di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
    100 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο) schiacciato
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di filetti di scorfano puliti
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 226 kcal / 945 kJ
Πρωτεΐνη 32.4 g
Λιπαρά 9.1 g
Υδατάνθρακες 3.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 528.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων