Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle

4.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di limone
    2 fette
  • di mandorle con la pellicina
    30 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di pangrattato
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 410 kcal / 1716 kJ
Πρωτεΐνη 21.3 g
Λιπαρά 30.5 g
Υδατάνθρακες 13.5 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 851.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων