Zupfbrot Margherita

Zupfbrot Margherita

4.7 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 Portionen

Υλικά

Teig
  • Wasser
    240 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
Füllung
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
    140 g
  • Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Olivenöl
    20 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
    Scheiben
    300 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 718.3 mg
Πρωτεΐνη 17.2 g
Θερμίδες 1649.1 kJ / 394.2 kcal
Λιπαρά 14.6 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 50.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων