Risotto zucca e porcini

Risotto zucca e porcini

2.0 150 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di scalogno a pezzi
    60 g
  • spicchio di aglio senza anima
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    140 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
    300 g
  • di acqua
    720 - 750 g
  • di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
    5 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino colmo
  • di zucca cotta e a cubetti
    100 g
  • di burro freddo a pezzi
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 466 kcal / 1949.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 66.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 15 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων