Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola

Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola

4.3 120 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla rossa a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle
    150 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini
  • di Gorgonzola a pezzi
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 474.3 kcal / 1983.8 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 66.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 243.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων