Schiaffettoni ripieni

Schiaffettoni ripieni

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    120 g
  • di provola dolce, a pezzi
    180 g
  • di salame piccante (o spianata calabrese)
    100 g
  • di cipolla rossa di Tropea in quarti
    80 g
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di carne trita di maiale
    300 g
  • di salsiccia di maiale fresca, spellata e sbriciolata
    120 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • di passata di pomodoro
    800 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • di sale
    8 g
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi
  • uova medie
    2
  • di pasta secca tipo cannelloni (240 g circa)
    24 pezzi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 411.6 kcal / 1722.1 kJ
Πρωτεΐνη 27.8 g
Λιπαρά 26.3 g
Υδατάνθρακες 15.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 1384.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων