
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g
Υλικά
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Διατροφή ανά 490 g
Θερμίδες
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Φυτικές ίνες
24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
403.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dips & savoury spreads
52 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmash burger taco
40 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
ABC muffins
40 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1ωρ. 10 λεπτ.
Pretzels
1ωρ. 35 λεπτ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 λεπτ.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 λεπτ.
Ricotta and polenta chips
2ωρ. 20 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.