
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g
Υλικά
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 490 g
Θερμίδες
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Φυτικές ίνες
24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
403.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dips & savoury spreads
52 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 λεπτ.
Buckwheat and date bliss balls
24ωρ. 20 λεπτ.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24ωρ. 10 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Footy finals hot dogs
1ωρ. 40 λεπτ.
Pretzels
1ωρ. 35 λεπτ.
Only the best chocolate chip cookies ever
25 λεπτ.
Korean bao beef sliders
2ωρ. 10 λεπτ.
Sandwich sushi
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2ωρ. 20 λεπτ.
Hazelnut crunch bliss balls
40 λεπτ.