Συσκευές & Αξεσουάρ
Butterflied chilli lemon chicken and rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Parsley butter
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter softened30 g
Chilli and lemon oil
-
garlic cloves3
-
oil80 g
-
lemon juice40 g
-
dried chilli flakes2 tsp
-
paprika2 tsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
whole chicken spatchcock and scored (see Tips)1
-
red capsicum sliced into thick strips1
-
yellow capsicum sliced into thick strips1
Rice and corn
-
long-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
corn cobs husks and silk removed, broken into pieces2
-
fresh parsley leaves only, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
795.2 mg
Πρωτεΐνη
71.6 g
Θερμίδες
5501.5 kJ /
1314.9 kcal
Λιπαρά
79.2 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
77.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 Std. 20 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Chicken korma with cashews
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Achari paneer murgh
1 Std. 5 Min
Not quite nasi goreng
45 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min