Canederli agli spinaci

Canederli agli spinaci

3.8 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di pane raffermo a dadini
    250 g
  • di latte intero tiepido
    200 g
  • di acqua
    1250 g
  • di spinaci freschi
    400 g
  • di cipolla bianca a pezzi
    60 g
  • di burro di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
    70 g
  • uova medie
    2
  • di farina tipo 00
    25 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
    50
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di erba cipollina fresca tritati
    2 - 3 steli

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 488 kcal / 2042 kJ
Πρωτεΐνη 19.1 g
Λιπαρά 23.5 g
Υδατάνθρακες 53.4 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Νάτριο 633.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων