Ravioli alla valtellinese

Ravioli alla valtellinese

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
    60 g
  • di verze a listarelle
    250 g
  • di patate pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Pasta fresca
  • di farina di grano saraceno
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    5
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    1000 g
Terminare la preparazione
  • di burro a pezzi
    120 g
  • di salvia fresca
    4 foglie
  • pepe nero macinato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 541.6 kcal / 2266.3 kJ
Πρωτεΐνη 20.8 g
Λιπαρά 29.5 g
Υδατάνθρακες 50.9 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Νάτριο 311.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων