Gnocchi alla romana alle erbette

Gnocchi alla romana alle erbette

3.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
    200 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di semolino di grano
    450 g
  • di latte
    800 g
  • di noce moscata grattugiata
    1 - 2 pizzichi
  • di sale
    5 g
  • di burro + q.b.
    60 g
  • tuorli
    2
  • fili di erba cipollina fresca a pezzi
    4 - 5
    2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 291 kcal / 1217.5 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 30.2 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 378.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων