Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Bo ssam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
3255.6 mg
Πρωτεΐνη
55.4 g
Θερμίδες
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Λιπαρά
66.9 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.6 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 Std.
Steak tartare
10 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Toad in the hole
25 Std. 25 Min
Chicken with almonds
45 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min