
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
518.5 kcal /
2177.7 kJ
Πρωτεΐνη
45.5 g
Λιπαρά
19.1 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
934.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chunky bolognese
50min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Kid-friendly butter chicken
35min
Chicken teriyaki
20min
Chinese-style chicken
25min
Curried sausages
40min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40min
Thai green chicken curry
30min