
Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜紫米韓式飯捲
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份
Υλικά
事前準備
-
紫糯米30 克
-
水200 克
滷香菇
-
水100 克
-
新鮮香菇 ,去蒂,切片(約0.5公分)200 克
-
醬油30 克
-
味醂25 克
-
糖10 克
紫米飯和蛋皮
-
米200 克
-
蛋2 顆
-
水1000 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
小黃瓜 ,切絲300 克
-
韓國麻油 ,多備一些抹油用5 茶匙
-
韓式泡菜 ,切塊,擠乾水分200 克
-
海苔片4 張
-
白芝麻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
367.3 kcal /
1536.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.7 g
Λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
58.1 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
1337.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

世界的捲餅
15 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

探索無麩質
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν