泡菜紫米韓式飯捲

泡菜紫米韓式飯捲

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份

Υλικά

事前準備
  • 紫糯米
    30 克
  • 200 克
滷香菇
  • 100 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂,切片(約0.5公分)
    200 克
  • 醬油
    30 克
  • 味醂
    25 克
  • 10 克
紫米飯和蛋皮
  • 200 克
  • 2 顆
  • 1000 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 小黃瓜 ,切絲
    300 克
  • 韓國麻油 ,多備一些抹油用
    5 茶匙
  • 韓式泡菜 ,切塊,擠乾水分
    200 克
  • 海苔片
    4 張
  • 白芝麻
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 367.3 kcal / 1536.7 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 9.6 g
Υδατάνθρακες 58.1 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 1337.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων