Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami

Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami

4.2 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • 50 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 50 g sera feta pokrojonego w 1 cm kostkę (patrz wskazówka)
  • 30 g cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • 10 g oliwy z oliwek
  • ¼ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta ziół prowansalskich, suszonych
  • 140 g wody
  • 15 g zielonych oliwek, bez pestek przekrojonych na pół
    15 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
  • 40 g białej ciecierzycy, z puszki odsączonej

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 486.2 kcal / 2034.2 kJ
Πρωτεΐνη 17.2 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 51.5 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 1365.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων