Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami

Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami

4.2 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • kaszy gryczanej, niepalonej
    50 g
  • sera feta pokrojonego w 1 cm kostkę (patrz wskazówka)
    50 g
  • cebuli
    30 g
  • ząbek czosnku
    1
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • ziół prowansalskich, suszonych
    1 szczypta
  • wody
    140 g
  • zielonych oliwek, bez pestek przekrojonych na pół
    15 g
    15 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
  • białej ciecierzycy, z puszki odsączonej
    40 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 486.2 kcal / 2034.2 kJ
Πρωτεΐνη 17.2 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 51.5 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 1365.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων