Fasolka szparagowa z komosą ryżową (quinoa) i pistacjami

Fasolka szparagowa z komosą ryżową (quinoa) i pistacjami

3.5 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • komosy ryżowej (quinoa)
    40 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • wody
    1200 g
  • zielonej fasolki szparagowej, świeżej
    200 g
    200 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, uprzednio rozmrożonej
  • orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych posiekanych
    1 łyżka
  • oliwy z oliwek
    1 łyżeczka
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    1 łyżka
  • sól do smaku
  • pieprz czarny, mielony do smaku
  • zioła prowansalskie, suszone do smaku

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 301.3 kcal / 1260.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 43.2 g
Φυτικές ίνες 9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 63.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων