
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushroom10 g
-
boiling water to soak200 g
-
pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves2
-
dry sherry80 g
-
sweet paprika2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eschalots (approx. 100 g)2 - 3
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
green peppercorns in brine, drained and rinsed20 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped, to garnish
-
crusty bread to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
629.1 kcal /
2631.9 kJ
Πρωτεΐνη
55.5 g
Λιπαρά
29.2 g
Υδατάνθρακες
29.7 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.3 g
Νάτριο
436.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min