
Συσκευές & Αξεσουάρ
山藥丸子湯
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮山藥 ,日本山藥,削皮切塊200 克
-
日本太白粉3 大匙
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 ,切蔥花,(祥見要訣)20 克
-
水1500 克
-
舞菇 ,剝成小塊150 克
-
鹽¾ 茶匙
-
昆布粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
273.2 kcal /
1142.9 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
64.3 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
1966.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蔬食潮流
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν