Συσκευές & Αξεσουάρ
Espresso "baked" beans
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion90 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
butter30 g
-
shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
brewed espresso coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste30 g
-
molasses40 g
-
tomato paste40 g
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
661.9 mg
Πρωτεΐνη
14.5 g
Θερμίδες
1039 kJ /
247 kcal
Λιπαρά
8.2 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Breakfast and brunch
54 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaprese omelette
30min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Slap pap (soft porridge)
40min
Power green smoothie
5min
Yoghurt cheese
24h 40min
Breakfast bars
1h 10min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Sunday morning breakky bake
1h 15min
Shakshuka
50min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min