Tuna and olive empanaditas

Tuna and olive empanaditas

4.3 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
30 pieces

Υλικά

  • water
    500 g
  • whole eggs
    2
Tuna filling
  • lemon zest no white pith (5 x 1 cm)
    2 pieces
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    50 g
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • red capsicum deseeded and cut into eighths
    100 g
  • green capsicum deseeded and cut into eighths
    80 g
  • canned crushed tomatoes drained
    200 g
  • pitted Kalamata olives sliced
    80 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • canned tuna in oil drained
    185 g
Pastry
  • olive oil
    90 g
  • water
    100 g
  • dry white wine
    40 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • self-raising flour
    350 g
  • egg lightly beaten for brushing
    1

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 114 kcal / 477 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 6.7 g
Υδατάνθρακες 9.2 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 237.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων