Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna and olive empanaditas
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
-
water500 g
-
whole egg2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
237.5 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
477 kJ /
114 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and avocado risoni salad
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Wasabi devilled eggs
25 λεπτ.
Thai noodle and seafood salad
50 λεπτ.