
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna and olive empanaditas
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
-
water500 g
-
whole eggs2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
114 kcal /
477 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
6.7 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Νάτριο
237.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spanish tapas
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Brown rice salad
40 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Bengali fish cakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Patatas bravas with chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Greek cabbage salad
5 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Peanut soba noodle wonton cups
40 λεπτ.
Mediterranean pasta salad
50 λεπτ.
Chicken and port pâté
1ωρ. 30 λεπτ.