Uramaki di salmone

Uramaki di salmone

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Riso per sushi
  • di riso per sushi
    200 g
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di aceto di riso
    25 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
Uramaki
  • di alga nori
    8 fogli
  • di aceto di riso
    2 cucchiai
  • di filetti di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
    300 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    200 g
  • di avocado maturo la polpa a fette
    150 g
  • semi di sesamo nero q.b.
  • salsa di soia a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 568 kcal / 2378 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 33.4 g
Υδατάνθρακες 43.4 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 778.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων