Pici all'etrusca

Pici all'etrusca

4.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pici
  • 400 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Salsa all'etrusca
  • 2 uova fredde di frigorifero
  • acqua sino ad arrivare a 1 l
  • 120 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 2 - 3 spicchi di aglio
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 10 g di menta fresca le foglie lavate ed asciugate
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • pecorino grattugiato (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • pepe nero macinato (προαιρετικό πεδίο) a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 975.2 mg
Πρωτεΐνη 23 g
Θερμίδες 3261 kJ / 779 kcal
Λιπαρά 44.3 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 76.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων