Pici all'etrusca

Pici all'etrusca

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pici
  • di farina tipo 0 + q.b.
    400 g
  • di acqua
    220 g
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
Salsa all'etrusca
  • uova fredde di frigorifero
    2
  • acqua sino ad arrivare a 1 l
  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    120 g
  • spicchi di aglio
    2 - 3
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    80 g
  • di menta fresca le foglie lavate ed asciugate
    10 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    120 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • pecorino grattugiato (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • pepe nero macinato (προαιρετικό πεδίο) a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 779 kcal / 3261 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 44.3 g
Υδατάνθρακες 76.9 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 975.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων