Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)

Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g

Υλικά

Ajvar (capsicum and eggplant dip)
  • red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
    2
  • eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
    1
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    40 g
  • garlic clove
    1
  • fresh red chilli deseeded if preferred
    1
  • pitted Kalamata olives
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • sea salt
    2 pinches
  • ground smoked paprika
    2 pinches
  • lemon juice
    20 g

Διατροφή ανά 490 g

Θερμίδες 634.8 kcal / 2655.9 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 58.3 g
Φυτικές ίνες 24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.4 g
Νάτριο 403.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων