Tarta Pascualina (sin gluten)

Tarta Pascualina (sin gluten)

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 rebanada/loncha/rodaja

Υλικά

  • 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
  • 300 g de harina sin gluten panificable
  • 150 g de manteca fría, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 g de agua fría
Relleno
  • 500 g de agua
  • 250 g de hojas de acelga
  • 30 g de aceite de oliva
  • 3 cebollas de verdeo picadas
  • 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 8 huevo
  • manteca c.n.
Finalizar la preparación
  • aceite de oliva c.n.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 rebanada/loncha/rodaja

Νάτριο 506.9 mg
Πρωτεΐνη 15.3 g
Θερμίδες 1954.4 kJ / 467.1 kcal
Λιπαρά 29.7 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 34.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων