Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole

Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole

4.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    20 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    400 g
  • di farina di castagne
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale (a piacere)
    1 - 1 ½ cucchiaino
Ripieno
  • di gherigli di noci
    70 g
  • di mandorle pelate
    70 g
  • di nocciole sgusciate e spellate
    70 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 540 kcal / 2259 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 24.9 g
Υδατάνθρακες 67.9 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων