
Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式酸魚湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮紅辣椒 切段2 根
-
蒜頭15 克
-
紅蔥頭30 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛番茄 切片1 顆
-
鱸魚 切塊(約5公分)500 克
-
新鮮蠔菇 切片8 片
-
檸檬汁10 克
-
魚露1 ½ 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
338 kcal /
1415 kJ
Πρωτεΐνη
44.3 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A-TY 泰國媽媽味
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν