Warzywna zapiekanka z ciastem filo

Warzywna zapiekanka z ciastem filo

4.1 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    20 g
  • wody
    430 g
  • czerwonej papryki pokrojonej na kawałki
    400 g
  • liści szpinaku, świeżych
    150 g
  • rukoli pokrojonej na kawałki
    100 g
  • masła
    20 g
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki
    400 g
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • estragonu, suszonego
    1 łyżeczka
  • orzechów nerkowca
    100 g
  • ząbki czosnku
    2
  • jajko
    1
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • sera koziego (100-120 g), pokrojonego na kawałki
    1 opakowanie
  • ciasta filo
    4 płaty
  • olej rzepakowy do natłuszczenia ciasta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 77 kcal / 322 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 3.3 g
Υδατάνθρακες 8.6 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων