Ragout z marynowanym tofu

Ragout z marynowanym tofu

4.2 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Marynata z tofu
  • czerwonego wina, wytrawnego
    60 - 80 g
  • sosu sojowego jasnego
    25 g
  • napoju sojowego
    100 g
  • rozmarynu, świeżego
    3 gałązki
  • tofu, średnio twardego pokrojonego w 1 cm kostkę
    200 g
Ragout
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    100 g
  • masła
    30 g
  • wody
    400 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • ziemniaków pokrojonych 1 cm kostkę
    450 g
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki
    300 g
  • koncentratu pomidorowego
    1 łyżkę
  • mąki kukurydzianej
    15 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 168 kcal / 707 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 6.7 g
Υδατάνθρακες 19.3 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων