 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
濃湯杯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                10 人份
              
            Υλικά
蕃茄濃湯
- 
          洋蔥10 克
- 
          西洋芹5 克
- 
          新鮮九層塔5 克
- 
          橄欖油10 克
- 
          番茄 切塊500 克
- 
          蕃茄醬40 克
- 
          水100 克
- 
          鹽½ 茶匙
紅蘿蔔濃湯
- 
          紅蔥頭2 顆
- 
          薑5 克
- 
          花生油20 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)300 克
- 
          水350 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          現磨黑胡椒粉 少許
- 
          椰奶50 克
青豆濃湯
- 
          洋蔥 切塊150 克
- 
          奶油40 克
- 
          冷凍豌豆150 克
- 
          水250 克
- 
          高湯塊 (蔬菜或雞高湯)1 塊
- 
          白酒30 克
- 
          鮮奶油100 克
- 
          現磨黑胡椒粉 少許
- 
          鹽¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        693 kJ  / 
                        165 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Jennifer派對料理
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    