Peruwiańskie quinotto

Peruwiańskie quinotto

4.1 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • komosy ryżowej (quinoa)
    230 g
  • sera parmezan pokrojonego na kawałki
    40 g
  • suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
    50 g
  • cebul szalotek przekrojonych na pół
    70 g
  • oliwy z oliwek
    15 g
  • wody
    400 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • czarnych oliwek, bez pestek przekrojonych na pół, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    30 g
  • rodzynek sułtanek
    20 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • liście bazylii, świeże do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 325 kcal / 1360 kJ
Πρωτεΐνη 13.8 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 41.7 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων