薑絲魚肚湯

薑絲魚肚湯

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 切絲
    20 克
  • 600 克
  • 虱目魚肚 切塊(約2公分)
    250 克
  • 2 小撮
  • 香油
    3 - 5 滴
  • 少許,斜切

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 67 kcal / 284 kJ
Πρωτεΐνη 12.598 g
Λιπαρά 1.448 g
Υδατάνθρακες 0.21 g
Φυτικές ίνες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων