
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑絲魚肚湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 切絲20 克
-
水600 克
-
虱目魚肚 切塊(約2公分)250 克
-
鹽2 小撮
-
香油3 - 5 滴
-
蔥 少許,斜切
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
67 kcal /
284 kJ
Πρωτεΐνη
12.598 g
Λιπαρά
1.448 g
Υδατάνθρακες
0.21 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一級棒海鮮料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν