蟹肉湯餃

蟹肉湯餃

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蟹肉 ,用紙巾擦乾
    170 克
  • (1根切碎,3根切絲)
    4 根
  • 蒜頭
    4 粒
  • 香油
    2 茶匙
  • 切碎
    3 茶匙
  • 水餃皮
    12 張
  • 雞高湯
    1300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 打散
    1 顆
  • 青江菜 切段
    8 枝

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 260 kcal / 1092 kJ
Πρωτεΐνη 16.398 g
Λιπαρά 5.134 g
Υδατάνθρακες 37.111 g
Φυτικές ίνες 2.688 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων