
Συσκευές & Αξεσουάρ
蟹肉湯餃
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蟹肉 ,用紙巾擦乾170 克
-
蔥 (1根切碎,3根切絲)4 根
-
蒜頭4 粒
-
香油2 茶匙
-
薑 切碎3 茶匙
-
水餃皮12 張
-
雞高湯1300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
冰糖粉1 茶匙
-
蛋 打散1 顆
-
青江菜 切段8 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
260 kcal /
1092 kJ
Πρωτεΐνη
16.398 g
Λιπαρά
5.134 g
Υδατάνθρακες
37.111 g
Φυτικές ίνες
2.688 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

清爽料理吃一夏
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν