 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蟹肉湯餃
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蟹肉 用紙巾擦乾170 克
- 
          蔥 (1根切碎,3根切絲)4 根
- 
          蒜頭4 粒
- 
          香油2 茶匙
- 
          薑 切碎3 茶匙
- 
          水餃皮12 張
- 
          雞高湯1300 克
- 
          醬油1 大匙
- 
          味醂1 大匙
- 
          冰糖粉1 茶匙
- 
          蛋 打散1 顆
- 
          青江菜 切段8 枝
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        16.398 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1092 kJ  / 
                        260 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.134 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.688 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        37.111 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        清爽料理吃一夏
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    