Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

3.9 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

La pâte à crêpe
  • 300 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de farine de riz
  • 60 g de beurre
La garniture
  • 3 gousses d'ail de belle taille
  • 80 g d'échalotes
  • 20 g de persil plat frais et un peu pour la finition
  • 40 g de beurre salé
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 17.2 g
Θερμίδες 1469 kJ / 353 kcal
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 25.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων